IMPLEMENTACIJA STANDARDA ISO 9001, ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001: TRONY NETWORK D.O.O. KOTOR, CRNA GORA

16/01/2017

Kompanija Trony Network d.o.o. iz Kotora je u saradnji sa Mobes Monte d.o.o. Podgorica, uspješno završila proces uvođenja Sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001, Sistema menadžmenta bezbjednosti informacija ISO/IEC 27001 i Sistema menadžmenta IT servisa ISO/IEC 20000.

Trony Computers je osnovan i počeo sa radom 2002. godine u Kotoru. Veoma brzo , Trony se kvalitetom svojih usluga i proizvoda izdvojio od konkurencije i ustalio na samom vrhu tržišta informacionih tehnologija u Crnoj Gori. Zbog konstantnog rasta i razvoja početkom 2008. Godine, šest godina nakon osnivanja firme, rođen je Trony Networking Team. Sektor Trony-a koji se bavi razvojem i implementacijom savremenih riješenja mrežnog video nadzora, IP telefonije i mrežama podataka.

Trony Network iznad svega stavlja važnost povjerljivog i bliskog odnosa sa svojim klijentima, zaposlenima i partnerima. To ih obavezuje da na tržištu obezbijede prisustvo najsavremenijih riješenja i usluga iz oblasti IT-a..

Cilj Trony Network je da ojača svoju lidersku poziciju na tržištu Crne Gore i iskoristi svoje resurse i kadar i prošire sferu svog djelovanja izvan okvira naše zemlje.

Uvođenjem IMS-a kompanija teži ka ujedinjenu svih ključnih aspekata poslovanja, od kvaliteta, bezbijednosti, preko brzine, dostupnosti podataka i mobilnosti zaposlenih u jedan sveobuhvatan i nadasve siguran i pouzdan sistem.