Moskovska 139a, 81000 Podgorica

ISO 22301 SISTEM MENADŽMENTA KONTINUITETA POSLOVANJA CRNA GORA

UVOD U ISO 22301

ISO 22301 SISTEM MENADŽMENTA KONTINUITETA POSLOVANJA

Standard za menadžment kontinuiteta poslovanja (Business Continuity Management System) specificira zahtjeve za planiranje, uspostavlјanje, primjenu, funkcionisanje, praćenje, preispitivanje, održavanje i stalno pobolјšavanje dokumentovanog sistema menadžmenta radi zaštite od incidenata u vanrednim situacijama (elementarne nepogode, nemiri, viša sila…) koji remete poslovanje, smanjenja vjerovatnoće njihovog pojavlјivanja, pripreme i odgovora na njih, kao i oporavka od njih kada se pojave.

Ovaj međunarodni standard primjenjuje model Planiraj (Plan)-Uradi (Do)- Provjeri (Check) – Djeluj (Act) (PDCA) za planiranje, uspostavlјanje, primjenu, funkcionisanje, praćenje, preispitivanje, održavanje i stalno pobolјšavanje efektivnosti BCMS organizacije. Ovo obezbjeđuje stepen konzistentnosti sa drugim standardima za sisteme menadžmenta, kao što su standardi ISO 9001 Sistem menadžmenta kvalitetom, ISO 14001 Sistem menadžmenta životnom sredinom, ISO/IEC 27001 Sistem menadžmenta bezbjednošću informacija, ISO/IEC 20000 IT – menadžment uslugama, čime podržava doslednu i integrisanu primjenu i funkcionisanje sa povezanim sistemima menadžmenta.

Prvi korak ISO 22301

Saznajte šta sve znači upravljanje kontinuitetom poslovanja i kako ISO 22301 može da zaštiti vaše buduće poslovanje. Kontaktirajte nas ili popunite zahtjev za ponudu.

Implementacija ISO 22301

Učinite da upravljanje kontinuitetom poslovanja prilagodite vašem poslovanju. Dozvolite nam da Vam pomognemo da dizajnirate i izgradite sopstveni ISO 22301 sistem upravljanja kontinuitetom poslovanja.

Certifikat ISO 22301

Dobijte nezavisnu procjenu kako biste potvrdili vaše upravljanje kontinuitetom poslovanja prema ISO 22301.

Održavanja Vašeg ISO 22301 sistema

Uvjerite se da sistem upravljanja kontinuitetom poslovanja ostaje u skladu i nastavlja da štiti vaše poslovanje od novih prijetnji.

PREDNOSTI I KORISTI OD IMPLEMENTACIJE ISO 22301

  • Identifikacija i upravljanje sadašnje i buduće prijetnje za vaše poslovanje
  • Proaktivan pristup da bi mogućnost incidenta sveli na minimum
  • Vaše funkcionisanje je sigurno i u toku krize
  • Smanjite zastoj tokom incidenta i poboljšajte vrijeme oporavka
  • Demonstrirajte vašu otpornost kupcima, dobavljačima i odgovorite tenderskim zahtjevima
  • Obezbijedite rast vašeg biznisa privlačenjem stranih investitora

Bilo da ste novi u ISO 22301 ili želite dalje da se usavršite, imamo prave kurseve, resurse i usluge. Nudimo pakete usluga koje se mogu prilagoditi Vašem poslovanju kako biste pokrenuli sopstveno upravljanje kontinuitetom poslovanja. Naše usluge implementacije su dizajnirane da uklone kompleksnost kako biste stigli tamo gdje želite, bez obzira na početnu tačku.

 

Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku:

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.