Moskovska 139a, 81000 Podgorica

O nama

PROFIL KOMPANIJE

Mobes Monte d.o.o. Podgorica je konsultantska kompanija koja nudi usluge implementacije međunarodnih standarda, obuka i održavanja implemetiranih međunarodnih standarda. Od osnivanja, težimo da uvijek budemo na usluzi korisnicima sa kompletnom ponudom visokokvalitetnih usluga.

Implementacijom međunarodnih standarda pomogli smo stotinama organizacija iz raznih djelatnosti da poboljšaju svoje sisteme upravljanja i poslovne performanse.

Potvrda dobre obostrane saradnje i zadovoljstva su mnogobrojni klijenti, saradnici i partneri u preko nekoliko stotina organizacija. Naša organizacija broji preko 800 uspješno realizovanih implementacija u Evropi. Reputacija je izgrađena na snazi konsultanata i njihovim specijalizovanim znanjima iz raznih oblasti kao i sposobnosti da svoje znanje upotrijebe u rješavanju svih zahtjeva klijenata

NAŠI KLIJENTI

Mobes Monte d.o.o. sarađuje sa velikim brojem klijenata, kako na globalnom tako i na lokalnom nivou. Specijalizovani smo za pružanje kompletnih konsultantskih usluga za širok spektar sistema upravljanja zasnovanih na najnovijim međunarodnim standardima kako za mala i srednja preduzeća, tako i za javni sektor, pa sve do višestranih multinacionalnih korporacija. Kompanija Mobes Monte je posvećena maksimiziranju vrijednosti za svakog klijenta i uspješnom okončanju svakog projekta koji nam je povjeren, a sve naše aktivnosti su usmjerene ka potpunom zadovoljavanju potreba klijenta.

Težeći stalnom razvoju, adekvatnom uobličavanju i prilagođavanju usluga potrebama klijenata, naša kompanija je posvećena uspostavljanju i održavanju dugoročne saradnje sa njima. Uvjereni smo da je njegovanje takvih odnosa od suštinske važnosti, kako za poslovne uspjehe kompanija sa kojima sarađujemo, tako i za dalji razvoj ovdašnjeg investicionog ambijenta, tržišta konsultantskih usluga i svih aktera na njemu.

0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0 +
EKSTERNIH KONSULTANATA
0 +
ZEMALJA U KOJIMA POSLUJEMO
0 +
SAMO U CRNOJ GORI ZAVRŠENIH PROJEKATA
Leave a Reply
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.