Moskovska 139a, 81000 Podgorica

ISO 50001 SISTEM MENADŽMENTA ENERGIJOM CRNA GORA

ISO 50001:2011 Sistem menadžmenta energijom

Standard ISO 50001 je namijenjen svim organizacijama koje imaju cilj da smanje potrošnju energije i da poboljšaju energetsku efikasnost.

Efikasno upravljanje energijom nije samo dobro za poslovanje, to postaje obaveza. A najbolji način da se to postigne je sa ISO 50001.

Međunarodni standard naglašava prakse upravljanja energijom koje se smatraju najboljim, u globalu. Stručnjaci upravljanja energijom iz više od 60 zemalja razvili su standard, a sada vam mi možemo pomoći da se priključite toj ekspertizi, svaki dan, da Vam pomognemo da uštedite energiju, novac i da ispunite ekološke zahtjeve.

Primjena ISO 50001

Sistem menadžmenta energijom ISO 50001 može da se primijeni na sve kategorije djelatnosti, a posebno je laka primjena ovog standarda na organizacije koje su već cerifikovane prema drugim standardima, kao što su ISO 9001, ISO 14001 ili OHSAS 18001. Bilo da ste novi u ISO 50001 ili želite dalje da se usavršite, imamo prave kurseve, resurse i usluge. Nudimo pakete usluga koje se mogu prilagoditi vašem poslovanju kako biste pokrenuli sopstveno upravljanje energijom – smanjiti vaše troškova usluga koje vam nisu potrebne. Implementacija ISO 50001 može biti dizajnirana da ukloni kompleksnost kako biste stigli tamo gdje želite, bez obzira na početnu tačku.

Prvi korak

Saznajte šta znači upravljanje energijom, kako možete to da ostvarite i zašto je ISO 50001 dobar za poslovanje. Kontaktirajte nas ili uputite zahtjev za ponudu.

Implementacija sistema ISO 50001

Otkrijte kako da sprovedete ISO 50001 sistem upravljanja energijom na način koji je najbolji za vaše poslovanje. I saznajte kako vam mi možemo pomoći.

Sertifikacija ISO 50001

Dobijte nezavisnu procjenu i sertifikaciju za vaš ISO 50001 sistem upravljanja da biste pokazali da koristite efikasnost energije najbolje prakse.

Održavanje sistema ISO 50001

Uvjerite se da se sistem upravljanja energijom stalno poboljšava kako bi pružio najbolje za vaše poslovanje.

Koje su prednosti ISO 50001 upravljanja energijom?

  • identifikuje i upravlja rizicima koji okružuju Vaše buduće snabdijevanje energijom;
  • mjeri i nadgleda korištenje energije kako bi se poboljšala efikasnost;
  • poboljšava ukupne performanse kako bi se smanjila potrošnja energije i kako bi se smanjili računi;
  • smanjuje postojanje ugljenika i ispunjava ciljeve Vlade o smanjenju;
  • povećava korišćenje alternativnih izvora energije
  • demonstrira akreditive životne sredine i donosi prednost pri učestvovanju na tenderu
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.