Moskovska 139a, 81000 Podgorica
Loading Events

« All Events

ISO 27001:2022 OBUKA – NOVA VERZIJA

May 31

OBUKE ZA NOVU VERZIJU

STANDARDA ISO/IEC 27001

 

Mobes Monte d.o.o. Vas poziva da učestvujete na programu profesionalnih obuka u

oblasti sistema menadžmenta međunarodnog standarda ISO/IEC 27001 po novoj verziji.

Profesionalne obuke predviđene su za 31. maj 2024. godine, a predavač ima dugogodišnje iskustvo u radu u IT sektoru, kao i analizi rizika bezbjednosti informacija i implementaciji standarda ISO/IEC 27001, ISO 27701, ISO 27005.

 

Tehnički detalji:

Profesionalne obuke u našoj organizaciji se odvijaju uz smjernice i savjete najboljih svjetskih metoda, konkretno američke akreditacione kuće Exemplar Global. Akreditacija profesionalnih obuka uz partnerstvo sa Exemplar Global-om omogućila je primjenu RTP programa koji omogućava svim učesnicima kontinuirani razvoj i edukaciju iz oblasti ISO standarda. RTP program zasniva se na pristupu međunarodnoj e-learnig platforme koja omogućava jednostavni pristup vebinarima i trendovima u svijetu ISO standarda.

Mobes Monte d.o.o. je konsultantska kompanija koja nudi usluge implementacije međunarodnih standarda, digitalizacije poslovnih procesa, organizovanja obuka i održavanja implementiranih standarda. Implementacijom i edukacijom iz oblasti međunarodnih standarda pomogli smo velikom broju organizacija da poboljšaju svoje sisteme upravljanja i poslovne performanse.

Rezultati profesionalnih obuka:

Bogato iskustvo i dobra praksa implementacije i dugogodišnjeg organizovanja profesionalnih obuka u Crnoj Gori (od 2014.g.), pružaju neiscrpan izvor znanja i kompetentnosti i  profesionalnosti naših predavača.

Pažnja se posvećuje svakom učesniku u cilju vrhunskog kvaliteta prenošenja znanja, kroz praćenje najboljih metoda za uspješnu edukaciju te prilagođavanju jedinstvenih potreba klijenta.

Svi oni koji dolaze u kontakt sa podacima klijenata mogu da imaju koristi od pohađanja obuke, naročito ukoliko je njihova kompanija posjeduje sertifikat za ovaj standard. Pohađanjem ovog kursa učesnici će biti:

 • upoznati sa osnovnim terminima koji se koriste u implementaciji standarda ISO/IEC 27001, kao i njihovim značenjima;
 • upoznati sa ključnim procesima, ciljevima i zahtjevima standarda ISO/IEC 27001;
 • osposobljeni da praktikuju rad sa standardom ISO/IEC 27001 u svojoj kompaniji.

S obzirom da je akcenat na verziji iz 2022. godine, učesnici će dobiti korisne smjernice za prelazak na novu verziju standarda, za koju je kao krajnji rok određen oktobar 2025. godine.

Svim zainteresovanim kandidatima, pohađanje ove obuke omogućava dobijanje međunarodno priznatog sertifikata. Na obuci se prezentuju najbolje prakse za implementaciju i internu i eksternu provjeru ISO standarda, koje se mogu primijeniti za sve kompanije, nezavisno od njihove veličine i djelatnosti kojom se bave.

U skladu sa preferencijama potrebno je da odabrete nivo koji želite da pohađate.

NIVO 1 – OSNOVNI ZAHTJEVI – Kurs obuhvata predstavljanje obaveznih zahtjeva standarda, osnovnih pojmova neophodnih za razumijevanje primjene sistema menadžmenta.

NIVO 2- INTERNI AUDITOR – Nivo obuhvata predstavljanje i upoznavanje sa osnovim zahtjevima standarda i osnovnih pojmova za razumijevanje primjene sistema menadžmenta. Predstavaljanje najboljih metoda za preispitivanje sistema i sprovođenje internog audita u okviru organizacije u skladu sa smjernicama ISO 19011.

NIVO 3- EKSTERNI AUDITOR – Nivo obuhvata predstavljanje i upoznavanje sa osnovim zahtjevima standarda i osnovnih pojmova za razumijevanje primjene sistema menadžmenta. Priprema i detaljna edukacija za preispitivanje sistema, kompletna kompetentnost za izvođenje eksternog audita.

NIVO 4 – IMPLEMENTATOR –  Nivo obuhvata prenešeno znanje za primjenu ISO standarda kroz razne djelatnosti u vidu implementaicje ISO Standarda. Praktično znanje u oblasti ISO standarda.

 

 

Još benefita pohađanja obuka:

 • Exemplar Global sertifikacija (međunarodno priznata), koja dokazuje vašu stručnost i povećava vaš potencijal za zapošljavanje
 • Samostalno učenje putem Exemplar Global portala za razvoj karijere.
 • Procjena stila rada
 • Ekskluzivne prednosti Exemplar Global sertifikacije uključuju pristup mrežnim događajima, onlajn časopisima, biltenima
 • Razvoj i monitoring vještina u skladu sa svjetskim metodama
 • Stručna literaturu i materijele
 • Networking
 • Praktično znanje za primjenu ISO standarda

*  Na obukama su obezbjeđeni ručak i topli napitci, kao i svi neophodni materijali za predavanja i provjeru stečenog znanja.

Ukoliko ste zainteresovani Registrujte se putem opcije ispod:

Prijava za obuke

Prijavite se, a mi ćemo Vam poslati sve potrebne informacije vezane za naše obuke.

Details

Date:
May 31
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Mobes Monte d.o.o. Podgorica
Phone
+382 20 640 069
Email
office@mobes.me
View Organizer Website
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.