Moskovska 139a, 81000 Podgorica
Loading Events

« All Events

OBUKE ZA ISO STANDARDE

May 29 - May 30

Business Meeting

OBUKE ZA ISO STANDARDE

Mobes Monte d.o.o. Vas poziva da učestvujete na programu profesionalnih obuka u

oblasti sistema menadžmenta međunarodnih standarda.

Profesionalne obuke predviđene za period 29-30. maj 2024. godine i obuhvataju sljedeće standarde:

·         ISO 9001:2015 – Sistem menadžmenta kvalitetom

·         ISO 14001:2015 – Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine

·         ISO 45001:2018 – Sistem menadžmenta zdravljem i bezbjednošću na radu

 

Tehnički detalji

Profesionalne obuke u našoj organizaciji se odvijaju uz smjernice i savjete najboljih svjetskih metoda, konkretno američke akreditacione kuće Exemplar Global. Akreditacija profesionalnih obuka uz partnerstvo sa Exemplar Global-om omogućila je primjenu RTP programa koji omogućava svim učesnicima kontinuirani razvoj i edukaciju iz oblasti ISO standarda. RTP program zasniva se na pristupu međunarodnoj e-learnig platforme koja omogućava jednostavni pristup vebinarima i trendovima u svijetu ISO standarda.

Mobes Monte d.o.o. je konsultantska kompanija koja nudi usluge implementacije međunarodnih standarda, digitalizacije poslovnih procesa, organizovanja obuka i održavanja implementiranih standarda. Implementacijom i edukacijom iz oblasti međunarodnih standarda pomogli smo velikom broju organizacija da poboljšaju svoje sisteme upravljanja i poslovne performanse.

Nivoi obuka

Zainteresovanim kandidatima su dostupna tri nivoa obuka:

  • Osnovni nivo – kandidati se upoznaju sa osnovnim zahtjevima standarda;
  • Nivo internog auditora – nakon odslušanih predavanja, kandidati polažu test za zvanje internog auditora i na taj način se kvalifikuju za obavljanje internog audita u svojoj organizaciji;
  • Nivo eksternog auditora – nakon polaganja ispita, kandidati postaju kvalifikovani za obavljanje eksternog audita.

 

Rezultati profesionalnih obuka

Bogato iskustvo i dobra praksa implementacije i dugogodišnjeg organizovanja profesionalnih obuka u Crnoj Gori (od 2014.g.), pružaju neiscrpan izvor znanja i kompetentnosti i  profesionalnosti naših predavača.

Pažnja se posvećuje svakom učesniku u cilju vrhunskog kvaliteta prenošenja znanja, kroz praćenje najboljih metoda za uspješnu edukaciju te prilagođavanju jedinstvenih potreba klijenta.

Posjedovanje sertifikata za neke od ISO standarde je sve češća praksa, pa je potrebno da sertifikovane organizacije imaju kvalifikovanog menadžera koji će redovno ažurirati dokumentaciju.

  • Praktičnim vježbama učesnici će razviti vještine (ovladavajući tehnikama audita) i kompetencije (upravljanje audit timovima i audit programima, komunikacija sa klijentima, rješavanje konflikta, ) neophodne za efikasno i efektivno sprovođenje audita.
  • Učesnici obuka će biti informisani o internom i eksternom okruženju organizacije i upravljanju, procjeni ranjivosti, prijetnji i rizika. Takođe, biće im date smjernice za donošenje adekvatnih odluka prateći najbolje međunarodno priznate metode.
  • Tokom obuke, učesnici će dobiti smjernice za efikasnu primjenu svih preporuka za poboljšanje sistema u organizaciji.

Svim zainteresovanim kandidatima, pohađanje ove obuke omogućava dobijanje međunarodno priznatog sertifikata. Na obuci se prezentuju najbolje prakse za implementaciju i internu i eksternu provjeru ISO standarda, koje se mogu primijeniti za sve kompanije, nezavisno od njihove veličine i djelatnosti kojom se bave.

Mobes Monte tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije. U skladu sa

tim možemo organizovati i sastanak na kome bismo Vam predstavili sve pojedinosti.

Ukoliko ste zainteresovani budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila: office@mobes.me , ili putem kontakt telefona: +382 (69) 499 997; +382 (20) 640 069 kako bismo pripremili kompletnu ponudu za Vas.

Prijava za obuke

Prijavite se, a mi ćemo Vam poslati sve potrebne informacije vezane za naše obuke.

Organizer

Mobes Monte d.o.o. Podgorica
Phone
+382 20 640 069
Email
office@mobes.me
View Organizer Website
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.