Moskovska 139a, 81000 Podgorica
Loading Events

« All Events

OBUKE ZA HACCP SISTEM

May 28

HACCP – OBUKE ZA BEZBJEDNOST HRANE

 

Mobes Monte d.o.o. Vas poziva da učestvujete na programu profesionalnih obuka u oblasti sistema  menadžmenta bezbjednošću hrane HACCP sistem.

Profesionalne obuke predviđene su za 28. maj 2024. godine.

Predavač je Slavica Jovanović, koja svojim višedecenijskim iskustvom u sektoru  bezbjednosti hrane može prenijeti bogato znanje iz ove oblasti i dati korisne smjernice svim zainteresovanima za unaprjeđenje bezbjednosti hrane.

Primjena HACCP sistema je postala zakonska obaveza i u Crnoj Gori na osnovu Zakona o veterinarstvu „Službeni listu CG, br. 30/2012“ i Zakonu o bezbjednosti hrane „Službeni list Crne Gore, broj 14/2007“.

Više o obukama

Naše obuke o HACCP sistemu pružaju učesnicima potrebno znanje i vještine za uspješnu primijenu HACCP sistema u njihovoj organizaciji.

Cilj treninga: Osposobiti učesnike da razumiju principe HACCP sistema i da ih primijene u svojoj organizaciji(turističkom objektu) radi poboljšanja bezbjednosti hrane i usklađenosti sa zakonskim zahtjevima.

Sadržaj treninga:

 • Uvod u HACCP sistem i njegov značaj u turizmu.
 • Principi HACCP sistema i koraci u implementaciji.
 • Identifikacija opasnosti i analiza rizika.
 • Definisanje kritičnih kontrolnih tačaka (KKT) i uspostavljanje kontrolnih mjera.
 • Praćenje, mjerenje, i ocjenjivanje sistema.
 • Interni audit i sertifikacija.

Metodologija treninga: Interaktivne radionice, studije slučaja, diskusije i praktični primjeri kako bi se učesnicima pružilo praktično iskustvo i znanje koje mogu odmah primijeniti u praksi. Teoretski dio podrazumijeva upoznavanje sa najnovijim svjetskim trendovima koji se odnose na pripremanje i serviranje zdravstveno bezbjedne hrane. Kandidatima će, osim teorijskog dijela, biti date i praktične smjernice oko vođenja i održavanja HACCP sistema u organizaciji u kojoj su zaposleni.

Benefiti treninga:

 • Razumijevanje principa HACCP sistema i njihova primjena u praksi.
 • Povećanje bezbjednosti hrane i smanjenje rizika od incidenta sa hranom.
 • Poboljšanje reputacije i povjerenja gostiju.
 • Usklađenost sa zakonskim zahtjevima i standardima.

Benefiti treninga:

 • Razumijevanje principa HACCP sistema i njihova primjena u praksi.
 • Povećanje bezbjednosti hrane i smanjenje rizika od incidenta sa hranom.
 • Poboljšanje reputacije i povjerenja gostiju.
 • Usklađenost sa zakonskim zahtjevima i standardima.

Ciljna grupa: Menadžeri objekta, menadžeri za hranu i piće, šefovi kuhinje, kuvari, osoblje za pripremu hrane, posluživanje i svi drugi zaposleni u organizacijama koje su odgovorni za bezbjednost hrane.

Sertifikacija: Učesnici koji uspešno završe trening dobiće sertifikat o završenom kursu, koji potvrđuje njihovo znanje i vještine u vezi sa HACCP sistemom.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) usvojila je poštovanje principa HAACP sistema kao najefikasnije sredstvo za kontrolu bolesti izazvanih hranom.

Mobes Monte d.o.o. je konsultantska kompanija koja nudi usluge implementacije međunarodnih standarda, digitalizacije poslovnih procesa, organizovanja obuka i održavanja implementiranih standarda. Implementacijom i edukacijom iz oblasti međunarodnih standarda pomogli smo velikom broju organizacija da poboljšaju svoje sisteme upravljanja i poslovne performanse.

Bogato iskustvo i dobra praksa implementacije i dugogodišnjeg organizovanja profesionalnih obuka u Crnoj Gori (od 2014.g.), pružaju neiscrpan izvor znanja i kompetentnosti i  profesionalnosti naših predavača.

Pažnja se posvećuje svakom učesniku u cilju vrhunskog kvaliteta prenošenja znanja, kroz praćenje najboljih metoda za uspješnu edukaciju te prilagođavanju jedinstvenih potreba klijenta.

Mobes Monte tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije. U skladu sa

tim možemo organizovati i sastanak na kome bismo Vam predstavili sve pojedinosti.

Ukoliko ste zainteresovani budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila: office@mobes.me , ili putem kontakt telefona: +382 (69) 499 997; +382 (20) 640 069 kako bismo pripremili kompletnu ponudu za Vas.

Prijava za obuke

Prijavite se, a mi ćemo Vam poslati sve potrebne informacije vezane za naše obuke.

 

Organizer

Mobes Monte d.o.o. Podgorica
Phone
+382 20 640 069
Email
office@mobes.me
View Organizer Website
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.