PROFESIONALNE EDUKACIJE U OBLASTI ISO STANDARDA JUL 2022.

Konsultantka kompanija „Mobes Monte“ d.o.o. Podgorica Vas poziva da budete učesnik na Profesionalnim obukama u oblasti međunarodnih ISO standarda.

Program profesionalnih obuka predviđen je u trajanju od 05. – 07. Jula 2022.

Mobes Monte d.o.o. uz sertifikaciju Exemplar Global Vas poziva da učestvujete na programu profesionalnih obuka sistema menadžmenta.
Međunarodno akreditovane edukacije za  sve zainteresovane poslodavce, menadžere i zaposlene za sticanje znanja u oblasti međunarodnih standarda.

 

Mobes Monte d.o.o. je konsultantska kompanija koja nudi usluge implementacije međunarodnih standarda, organizovanje obuka i održavanje implementiranih standarda. Implementacijom i edukacijom u oblasti međunarodnih standarda pomogli smo velikom broju organizacija iz raznih djelatnosti da poboljšaju svoje sisteme upravljanja i poslovne performanse.

Svi kandidati će steći znanje iz oblasti navedenih standarda kroz:

  • Praktične vježbe, na osnovu kojih će učesnik razviti vještine (ovladavajući tehnikama audita) i kompetencije (upravljanje audit timovima i audit programima, komunikacija sa klijentima, rešavanje konflikta, itd.) neophodne za efikasno i efektivno sprovođenje audita.
  • Razumjevanje odnosa između svih navedenih sistema i zahtjeva različitih zainteresovanih strana (stakeholdera) u organizaciji;
  • Informisanost o internom i eksternom okruženju organizacije i upravljanju, procjene ranjivosti, prijetnji i rizika kao i donošenja adekvatnih odluka prateći najbolje internacionalno priznate metode

ODABERITE NIVO OBUKE

 

OSNOVNI ZAHTJEVI – Kurs obuhvata predstavljanje obaveznih zahtjeva stadnarda, osnovnih pojmova neophodnih za razumijevanje primjene sistema menadžmenta.

INTERNI AUDITOR – Nivo obuhvata predstavljanje i upoznavanje sa osnovim zahtjevima standarda i osnovnih pojmova za razumijevanje primjene sistema menadžmenta. Predstavaljanje najboljih metoda za preispitivanje sistema i sprovođenje internog audita u okviru organizacije u skladu sa smjernicama ISO 19011.

EKSTERNI AUDITOR – Nivo obuhvata predstavljanje i upoznavanje sa osnovim zahtjevima standarda i osnovnih pojmova za razumijevanje primjene sistema menadžmenta. Priprema i detaljna edukacija za preispitivanje sistema, kompletna kompetentnost za izvođenje eksternog audita.

IMPLEMENTATOR: Nivo obuhvata prenešeno znanje za primjenu ISO standarda kroz razne djelatnosti u vidu implementaicje ISO Standarda.
Praktično znanje u oblasti ISO standarda.

Profesionalne obuke organizovane su uz korišćenje RTP modula koji omogućava kontinuirani razvoj znanja i informisanosti o ISO Standardima. U odnosu na Exemplar Global sertifikaciju dobijate:

  • Jednogodišnju Exemplar Global sertifikaciju, koja dokazuje vašu stručnost i povećava vaš potencijal za zapošljavanje
  • Samoučenje putem Exemplar Global portala za razvoj karijere.
  • Procjenu stila rada
  • Ekskluzivne prednosti Ekemplar Global sertifikacije, koje uključuju pristup mrežnim događajima, onlajn časopisima, biltenima.

Prijavu možete ispuniti odmah!

Date

Jul 05 - 07 2022
Expired!

Time

Cjelodnevna

Cijena

na upit
Mobes Monte d.o.o.

Lokacija

Mobes Monte d.o.o.
Moskovska 139A, 81000 Podgorica
Mobes Monte d.o.o.

Organizator

Mobes Monte d.o.o.
Phone
+38220640069
Email
office@mobes.me
X
QR Code